2# Docència realitzada

Des de ben aviat, vaig voler combinar l’activitat laboral en premsa amb l’activitat docent a la facultat. El contacte amb la professió m’ha fet avançar com a professional en el meu ofici: la premsa. Però el contacte amb la universitat m’ha fet avançar intel·lectualment alhora que m’ha facilitat el contacte amb la gent jove i les novetats socials, culturals, tecnològiques…

Des del curs 1979-80 he impartit classes com a Professora Associada a les llicenciatures de Periodisme, Comunicació Audiovisual, i Publicitat i Relacions Públiques a la Facultat de Ciències de la Comunicació (abans Ciències de la Informació) de la UAB. També he impartit classes a diferents cursos de Postgrau vinculats a l’Escola de Postgrau de la UAB i com a consultora de Treball Final de Grau (TFG) i Tutora del Grau de Comunicació a la UOC (Universitat Oberta de Catalunya). Des de 2017 també imparteixo classes a la Universitat de Girona (UdG).

En resum, aquesta és la meva experiència com a docent:
2017/fins a l’actualitat: Professora del Grau de Publicitat i Relacions Públiques a l’ Universitat de Girona (UdG), a les assignatures Escriptures i llenguatges audiovisuals i Màrqueting a l’era digital.
2013/fins a l’actualitat: Professora consultora de Treball Final de Grau a la UOC (Universitat Oberta de Catalunya) i Tutora d’incorporació i seguiment al Grau de Comunicació.
2011/fins a l’actualitat: Professora del Grau de Periodisme, Grau de Comunicació Audiovisual i Grau de Publicitat i Relacions Públiques (Facultat de Ciències de la Comunicació, Universitat Autònoma de Barcelona) de les assignatures:
– Producció i Expressió Periodística en Multimèdia i Interactius
– Gèneres i Formats Audiovisuals Multimèdia
– Treball Final de Grau (TFG) en els Graus de Periodisme, de Comunicació Audiovisual i en el de Publicitat i Relacions Públiques
2011/2016: Professora del Grau de Comunicació Audiovisual i Grau de Publicitat i Relacions Públiques (Facultat de Ciències de la Comunicació, Universitat Autònoma de Barcelona) de les assignatures:
– Tecnologies de la Informació i de la Comunicació
2000/fins setembre 2012: Professora a l’assignatura Taller de Premsa (Sotsdirectora de la revista El Campus de l’Autònoma en els seus formats paper i electrònic a la Facultat de Ciències de la Comunicació, Universitat Autònoma de Barcelona.
1995/2012: Professora de Disseny Gràfic i Direcció d’Art en Premsa a la Facultat de Ciències de la Comunicació, Universitat Autònoma de Barcelona.
1995/2011: Professora de Disseny, Composició Visual i Tecnologia en Premsa a la Facultat de Ciències de la Comunicació, Universitat Autònoma de Barcelona.
2007/2011: Professora al curs de Postgrau en Periodisme Local, Comarcal i Social (Periodisme de proximitat), Universitat Autònoma de Barcelona.
2007/2009: Professora al curs Aproximació als Mitjans Comarcals Catalans, a la Facultat de Ciències de la Comunicació, Universitat Autònoma de Barcelona.
2007/2009: Professora al curs de Postgrau en Periodisme de Revistes, Universitat Autònoma de Barcelona.
2007/2009: Professora al curs de Postgrau en Comunicació Local, Universitat Autònoma de Barcelona.
1999: Professora en diferents cursos sobre noves tecnologies digitals, aplicacions telemàtiques al periodisme i producció de publicacions online, en col·laboració amb el Centre Tècnic de la Dona i el Departament de Treball de la Generalitat de Catalunya.
1997/2000: Professora a diferents cursos sobre aplicacions telemàtiques al periodisme i producció de publicacions online, en col·laboració amb la UAB, Dones Periodistes, CTD i FORCEM i la Direcció General V de la Comissió Europea.
1994/95: Professora de Tecnologia dels Mitjans Impresos en Publicitat a la Facultat de Ciències
de la Comunicació, Universitat Autònoma de Barcelona.
1994/95: Professora de Tecnologia de la Informació II a la Facultat de Ciències de la Informació, Universitat Autònoma de Barcelona.
1982/84: Professora de Tecnologia de la Informació-Premsa Escrita, a la Facultat de Ciències de la Informació, Universitat Autònoma de Barcelona.
1979/80: Professora al seminari sobre la Conferència sobre la Seguretat i la Cooperació a Europa (CSCE) al Centre d’Informació i Documentació de Barcelona (CIDOB-TM).
1979/80: Professora Associada de Relacions Internacionals a la Facultat de Ciències de la Informació, Universitat Autònoma de Barcelona.

Anuncis
  1. Encara no hi ha cap comentari.
  1. No trackbacks yet.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s