Pàgina d'inici > Docència, NTIC, Periodisme, Xarxes Socials > Docència amb la revista ‘Campus’

Docència amb la revista ‘Campus’

Revista El Campus de l'AutònomaL’any 2000 vàrem començar a fer la revista El Campus de l’Autònoma i ja fa més d’11 anys que es publica ininterrompudament. Al juny de 2011 s’ha publicat el número 58. Durant aquest temps han passat per la redacció/aula de la Campus més de 600 alumnes.

Us convido a passejar pel blog d’aquesta revista, destinada a tota la comunitat universitària de la UAB feta des del Taller de Premsa de la Facultat de Ciències de la Comunicació. Cada quadrimestre alguns estudiants es converteixen en periodistes, fotògrafs, editors i maquetadors de la publicació. Tutoritzats pels docents Antoni Reig (director), Pepa Badell (sotsdirectora Producció, Disseny i Nous Formats) i Elvira Altés (sotsdirectora d’Edició), els estudiants procuren posar a l’abast tothom un seguit de temes que tenen per eix central les persones i els fets que són rellevants dins la UAB.

També us recomano visitar els espais de la Campus al Facebook, Twitter i Picasa. Si voleu baixar-vos els PDF d’antics exemplars, visiteu el Dipòsit Digital de Documents (DDD) de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB).

Anuncis
  1. Encara no hi ha cap comentari.
  1. No trackbacks yet.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s